Версія для друку
Четвер, 15 грудня 2016 09:05

Вітання голови облдержадміністрації Володимира Гунчика з нагоди Дня працівників суду

У громадянському суспільстві суд є дієвим механізмом захисту прав і свобод людини та інтересів держави, а діяльність служителів Феміди відіграє важливу роль в утвердженні принципу верховенства права та справедливості. Саме від роботи працівників суду багато в чому залежить збереження в суспільстві політичної стабільності, миру та спокою, дотримання конституційних прав і свобод людини, надійний захист громадян від беззаконня. Адже на принципах справедливості має бути побудована вся державна влада в Україні. Зокрема, за останні роки судова система України міцно стала на шлях утвердження європейських стандартів, пріоритету прав людини та незалежності суддів. І цей курс буде незмінним.

Почесна й нелегка місія служіння правосуддю вимагає від Вас — судді та працівники судових органів — високого рівня знань, досвіду та виняткових особистих якостей: честі, гідності, відданості справі та наполегливості. Переконаний, що професіоналізм, принциповість, відповідальність за долю кожної людини завжди будуть незаперечними заповідями Вашої роботи.

Тож нехай виваженість у прийнятті рішень, а також людяність і толерантність, будуть винагороджені повагою і довірою громадян, впевненістю у надійному і справедливому захисті їх конституційних прав і свобод, а кожен наступний день повниться плідним змістом і наближає нас до спільної мети — утвердження верховенства права та справедливості в нашій державі через незалежний і справедливий суд.

Бажаю міцного здоров’я, великого людського щастя, благополуччя Вам і Вашим родинам. Нехай Ваш високий професіоналізм, досвід та знання будуть і надалі сприяти підвищенню рівня правової свідомості та справедливість у нашому суспільстві.

З повагою голова обласної державної адміністрації Володимир Гунчик.

Переглядів 2670