Версія для друку
Неділя, 08 травня 2022 09:40

Начальник РВА Юрій Лобач: у цей знаменний історичний день хай не згасає вогник надії на переможне завтра нашої країни!

Дорогі мешканці Володимир-Волинського району!  Важко повірити, що у період цивілізаційного розквіту, в час, коли щороку 8 травня уся Європа, пам’ятаючи і засуджуючи злочини Гітлера і його фашистської армії, твердить «Ніколи знову!», антилюдська нацистська  ідеологія підіймає голову і шалена російська орда порушує кордони мирної і квітучої України, щоб вбивати, нищити, красти і знущатись над працьовитим, щирим і талановитим народом.

У дні воєнного лихоліттями не маємо права забувати історичний травень 1945 року, аби з глибокою повагою згадати тих, хто виборов нашу свободу у Другій світовій війні, що, безперечно, була найбільшою трагедією минулого століття. Ціною тої Великої Перемоги стали мільйони загиблих на полях бою, у концтаборах та на примусових роботах, навіки зламані людські долі, невимовний біль та горе учасників воєнних подій.

На жаль, сьогодні Україні знову доводиться відстоювати свободу та територіальну цілісність, право самостійно вирішувати долю країни і боротися за щасливе майбутнє наших дітей. Крім того, саме українці нині стоять на захисті усієї Європи. Наші доблесні воїни боронять рідну землю, посилено працює тил, всі сили віддають волонтери, а світ підтримує нашу державу як ніколи до того.

Тому єдиним гаслом цього знаменного дня у нас є: «Пам’ятаємо! Перемагаємо!».

Вічна слава тим, хто не повернувся з війни. Низький уклін і глибока шана ветеранам та тим, хто захищає наш сьогоднішній день і виборює наступний. Від щирого серця бажаю усім здоров'я та довголіття. Нехай у серцях ніколи не згасає вогник надії на переможне завтра нашої країни.

Начальник районної військової адміністрації Юрій ЛОБАЧ

Переглядів 6889