Версія для друку
Середа, 14 вересня 2022 13:38

17 вересня - Всесвітній день прибирання: хай небо буде мирним, а Україна - чистою!

Всеукраїнський молодіжний рух Let’s do it Ukraine проводить підготовку щорічної події Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» в Україні, яка відбудеться 17 вересня 2022 року о 10:00 в 18 областях разом з 191 країнами Світу.

«Поки російські окупанти намагаються забрати у нас незалежність, суверенність, нищать нашу спадщину та природу, ми, українці - незламні і продовжуємо боронити свою державу, кожен на своєму фронті. Молодь та громадяни об'єднують зусилля і разом тримають екологічну оборону», - зазначають організатори.

Рекомендований період проведення з 17 серпня по 17 вересня 2022 року в різних форматах в залежності від можливостей у воєнних реаліях: цифрове прибирання онлайн; прибирання прибудинкових територій, прибирання територій установ, організацій, закладів освіти; сортування вторинної сировини та здача на перероблення; приурочення осіннього місячнику благоустрою до Всесвітнього дня прибирання в Україні тощо. Інші формати прибирання допускаються після відпрацювання заходів безпеки і рекомендації локацій прибирання органами місцевого самоврядування, ДСНС за наявності поруч сховища на випадок сигналу тривоги, уникаючи масового скупчення учасників.

В події беруть участь комерційні та некомерційні організації, компанії та державні установи, заклади освіти, співробітники яких приєднуються до акції на рівні корпоративної соціальної відповідальності, засоби масової інформації, школярі, студенти, лідери думок та пересічні громадяни, ВПО та українці закордоном.

Зареєструвати результати участі потрібно до 25 вересня 2022 року за посиланням: https://forms.gle/zjQtrZoL3KXZ 5hP18

Загальний результат акції, рейтинг найактивніших учасників, громад буде опубліковано 1 жовтня 2022 року на сайті letsdoitukraine.org

Переглядів 7153

Галерея зображень