16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Серпень 2021 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
                1
    2 3 4 5 6 7 8
    9 10 11 12 13 14 15
    16 17 18 19 20 21 22
    23 24 25 26 27 28 29
    30 31          
    Головна>Відомості про район >Фільтрувати матеріали за датою: Вівторок, 17 серпня 2021
    Фільтрувати матеріали за датою: Вівторок, 17 серпня 2021

    "Подаруй Державний прапор України" -  в рамках акції, присвяченої Дню Державного прапора України, райдержадміністрацію та райраду відвідали військовослужбовці славної 14-ї бригади імені князя Романа Великого. Капітан Яна Капуста виконала почесну місію та передала синьо-жовтий стяг першому заступнику голови РДА Віктору Сапожнікову та заступнику голови райради Андрію Оніщуку. В свою чергу посадовці висловили військовослужбовиці вдячність за таку патріотичну акцію, побажали швидкого закінчення війни, міцного здоров’я усім нашим захисникам.

    17 серпня перший заступник голови райдержадміністрації Віктор Сапожніков провів робочу нараду з питань підготовки до навчань батальйону тероборони спільно із заступником голови райради Андрієм Оніщуком, Оваднівським сільським головою Сергієм Панасевичем, представниками військового керівництва батальйону, 14-ї бригади, рятувальниками та медиками.

    17 серпня заступник голови райдержадміністрації Віктор Фіщук  взяв участь у нараді в режимі відео селектору, яку провели представники управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини ГУ Держпродспоживслужби  у Волинській області  щодо  питання посилення заходів з недопущення занесення збудника африканської чуми свиней на території  області. На нараді були присутні також  головний спеціаліст відділу регіонального розвитку райдержадміністрації Голод Софія, ветеринар ФГ «Пан Продукт» та начальник Володимир-Волинського районного управління ГУ ДСНС у Волинській області  В’ячеслав Процюк.

    17 серпня перший заступник голови райдержадміністрації Віктор Сапожніков провів перше за кілька останніх років засідання комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати в установах, закладах та підприємствах району. На початку він зазначив, що в рамках підготовки до засідання було проведено попередню роботу, в результаті чого заборгованість із виплат зарплати окремими суб’єктами господарювання вдалось погасити. Наприклад, швейна фабрика усунула заборгованість перед своїми працівниками у розмірі 66 тисяч гривень, тож керівника підприємства на комісію уже не кликали.

    Провідна фахівчиня з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості Ірина Панасюк відвідала ТзОВ "Володимир-Волинський хлібозавод", з яким налагоджена тісна співпраця впродовж 20 років. Зустріч відбулась за участі начальниці відділу кадрів Наталії Романюк. У ході зустрічі було обговорено участь представників підприємства у обласному Дні кар'єри. Обговорено формат, у якому роботодавець буде презентувати свою потребу у кваліфікованих працівниках. Зокрема, пекаря-майстра, інженера з охорони праці, слюсаря з ремонту колісних транспортних засобів та водія автотранспортних засобів.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua