16 вересня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Вересень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
                1
    2 3 4 5 6 7 8
    9 10 11 12 13 14 15
    16 17 18 19 20 21 22
    23 24 25 26 27 28 29
    30            
    Фільтрувати матеріали за датою: Четвер, 05 вересня 2024

    На робочій нараді у районній державній адміністрації, що відбулась 5 вересня під головуванням начальника районної військової адміністрації Юрія Лобача, заступник голови районної державної адміністрації Ірина Ліщук доповіла про  впровадження  заходів з Концепції безпеки закладів освіти, а саме – обладнання їх «тривожними кнопками», металошукачами, камерами відеоспостереження та реалізації  проєкту «Офіцер служби освітньої безпеки».

    Щодо підтримки районної ради органами місцевого самоврядування  виступив на нараді, що відбулась під головуванням начальника районної військової адміністрації Юрія Лобача, голова районної ради Віктор Хиць.

    Він доповів представникам громад району про напрямки використання районною радою коштів, що отримуються від тергромад та закликав продовжувати підтримку діяльності райради.

    Забезпечення населення та підприємств району якісним мобільним зв'язком та доступом до мережі Інтернет у випадку блек-аутів та надзвичайних ситуацій – надзвичайно важливий напрямок у діяльності органів влади.

    Тому питання підтримки територіальними громадами, у разі відімкнення живлення, операторів, що надають такі послуги було розглянуто під час робочої наради, що відбулась 5 вересня під головуванням начальника районної військової адміністрації Юрія Лобача.  

    Як доповів керівник апарату райдержадміністрації Сергій Романюк, громади району, на території яких встановлено вишки мобільного зв'язку, мають належний рівень співпраці з операторам для забезпечення цих об'єктів альтернативними джерелами живлення.

    Про готовність сільських, селищних та міських виконавчих комітетів до проведення опалювального сезону в осінньо-зимовий період 2024-2025 років і стан забезпечення населення й критично важливих об'єктів інфраструктури району електроенергією доповів на сьогоднішній нараді перший заступник голови районної державної адміністрації Віктор Фіщук.

    Зокрема, він відзначив позитивну динаміку у підготовці до опалювального сезону в громадах району, але й відмітив необхідність пришвидшити підготовчі роботи в окремих тергромадах.

    5 вересня на робочій нараді під головуванням начальника районної військової адміністрації Юрія Лобача, яка проходила за участі керівників та представників територіальних громад, силових структур району і посадових осіб райдержадміністрації,  були обговорені питання, що стосувались оборонного та безпекового характеру, а також функціонуванню об'єктів критичної інфраструктури.

    Ефективна закупівля повинна враховувати вимоги до енергоефективності у поєднанні з іншими вимогами до екологічних характеристик предмету закупівлі, враховуючи вартість його життєвого циклу. Такій підхід визначений у Законі України «Про публічні закупівлі» але не всі замовники володіють достатніми  знаннями і практичним досвідом застосування такого підходу.

    Як закуповувати екологічно з дотриманням законодавства – інформує замовників новий розділ «Екологічні вимоги» на офіційному ресурсі державної електронної системи публічних закупівель Infobox Prozorro (https://infobox.prozorro.org/gpp-requirements).

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua