18 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>У районі відбулись навчання з цивільного захисту
    Четвер, 21 жовтня 2021 15:53

    У районі відбулись навчання з цивільного захисту

    21 жовтня перший заступник голови райдержадміністрації Віктор Сапожніков відкрив навчання, які відбулись в РДА для представників структурних підрозділів з питань цивільного захисту місцевих органів державної влади та самоврядування. Він зазначив, що ця сфера діяльності в сучасних умовах є надзвичайно важливою, тож правильна і чітка організація захисту населення і територій – одне із головних завдань місцевої влади. А відтак, знати законодавство, порядок оповіщення громадян та організації відповідних заходів повинні керівники усіх територіальних громад.

    В ході занять виступили заступник начальника управління цивільного захисту ОДА Віктор Сливка, заступник начальника Головного управління ДСНС України у Волинській області Костянтин Романчук, заступник голови районної ради Андрій Оніщук, представники навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності області. Вони обговорили із учасниками навчань новели законодавства, яке регулює сферу цивільного захисту, завдання і функції структурних підрозділів цивільного захисту РДА та тергромад у мирний час та в особливий період, систему органів управління та сил ЦЗ, порядок утворення і функціонування пожежно-рятувальних підрозділів для забезпечення місцевої та добровільної пожежної охорони, а також пыдроздылыв територыальноъ оборони. Крім того, було надано рекомендації щодо роботи комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, організації реагування на надзвичайні ситуації та керівництва роботами з ліквідації їх наслідків.

    У практичній частині занять учасники розглянули приклади розроблення розпорядчих, планувальних, облікових, звітних та інших документів з організації заходів цивільного захисту. Зокрема, щодо укриття населення у фонді захисних споруд та найпростіших укриттях, організації заходів з евакуації людей, матеріальних і культурних цінностей, створення і використання матеріального резерву, роботи штабу з ліквідації наслідків НС, повідомлення про загрозу, навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях тощо.

    Переглядів 4262
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua