19 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Начальник РВА прозвітував перед депутатами районної ради про діяльність за минулий рік
    П'ятниця, 24 березня 2023 15:40

    Начальник РВА прозвітував перед депутатами районної ради про діяльність за минулий рік

    24 березня в ході дванадцятої сесії районної ради восьмого скликання перед депутатами виступив начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач, який доповів про виконання  програм соціально-економічного та культурного  розвитку району за 2022 рік   та делегованих районною радою повноважень. Він, зокрема, зазначив, що війна внесла значні корективи у звичну роботу установи, тож адміністрація працювала відповідно до вимог воєнного часу.

    «Насамперед хочу щиро подякувати усім депутатам та керівництву районної ради, очільникам, виконкомам та представницьким органам територіальних громад, та, власне, і працівникам райвійськадміністрації за те, що після 24 лютого минулого року залишились в Україні та з Україною, виконуючи свою роботу, ухвалюючи відповідальні рішення, займаючись волонтерством, приймаючи внутрішньо переміщених осіб, захищаючи рідну землю всіма силами і можливостями», - звернувся до районних обранців Юрій Лобач.

    А далі він поінформував присутніх про напрямки роботи РВА протягом минулого року, основним з яких є допомога Збройним Силам України. Це і ремонт військової техніки, й укріплення об’єктів енергетичної галузі, й організація тимчасового розміщення особового складу військових частин на територіях громад, і мобілізація ресурсів. Скажімо, одних лише різного роду автомобілів від району було мобілізовано 180 одиниць, залучено для потреб армії 1281 метр кубічний лісоматеріалів. Через районний гуманітраний склад пройшло майже 43 тонни гуманітарних вантажів, які прибували з-за кордону і відправлялись за потребами для цивільного населення постраждалих територій, у військові частини, які несуть службу в зоні бойових дій, у стаціонарні медичні заклади та польові шпиталі.

    Окремо він приділив увагу питанню діяльності добровольчих формувань територіальних громад, яких нині є дев’ять, облаштування належним чином блок-постів, будівництва та обладнання укриттів цивільного захисту.

    «У районі діє 52 укриття для безпеки населення, 9 з них уже обладнані Старлінками для того, аби у них був постійний зв’язок. І ця робота триває – очікуємо нову партію Старлінків від Німецьких партнерів України», - сказав Юрій Лобач.

    Крім того, начальник РВА зазначив, що медичні заклади району долучились до лікування поранених наших захисників, так, у стаціонарних умовах проліковано 1587 воїнів, левова частка внеску у порятунок життя і здоров’я яких випала на долю Володимирського ТМО. А ще він розповів, що у гостинному і мирному районі протягом року, що минув, знайшли прихисток 13872 особи, які полишили власні домівки, тікаючи з зон бойових дій.

    Підсумовуючи звіт, Юрій Володимирович зазначив, що РДА працювала спільно з районною, міськими, селищними та сільськими радами, установами і підприємствами району, волонтерами та громадськими організаціями, тож варто говорити про командну роботу усіх, хто вболіває за район, область і державу.

    Після короткого обговорення звіт начальника районної військової адміністрації депутати взяли до відома, за що проголосували одноголосно.

    Окрім цього, в ході сесії були заслухані та прийняті до відому ще кілька звітів: про результати діяльності Володимирської окружної  прокуратури за 2022 рік, який представив керівник Володимирської окружної прокуратури Ігор Філімонюк, про роботу районного управління ГУ ДСНС України у Волинській області щодо забезпечення захисту населення від надзвичайних ситуацій, стан рятувальної справи, пожежної та техногенної безпеки у 2022 році, щодо якої поінформував присутніх начальник районного управління ГУ ДСНС України у Волинській області В’ячеслав  Процюк, звіт голови районної ради, який був наданий Віктором Хицем.         

    Без зауважень районні обранці затвердили традиційний звіт про виконання районного бюджету за 2022 рік, доповідала з приводу якого начальниця відділу фінансів РДА Олена Бондарук, взяли до відома інформацію про стан агропромислового комплексу району, перспективи розвитку галузей сільського господарства, яку надала начальниця  відділу регіонального розвитку райдержадміністрації Світлана Мазурок.

    Потому вони затвердили проект землеустрою щодо встановлення (зміни) меж с.Тишковичі  Нововолинської міської територіальної громади Володимирського району Волинської області, ухвалили районну Програму забезпечення прав і законних інтересів дітей, їх соціального захисту та всебічного розвитку на 2023 рік, надали дозвіл на передачу автомобіля ГАЗ-2702 з балансу управління соціального захисту населення РДА на баланс 6 прикордонного Волинського загону Державної прикордонної служби України, затвердили районну комплексну Програму соціальної підтримки ветеранів та членів їх сімей на 2023 рік. А наприкінці проголосували за дострокове припинення за особистою заявою повноважень депутата районної ради Ірини Ткачук та подякували колезі за спільну депутатську роботу, побажавши їй подальших життєвих і професійних успіхів.

    Переглядів 3098
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua